17. lokakuuta 2012

Tiikeri


Kamppiin avattiin jo joku aika sitte mulle täysin uus kauppa: Tiger. Voi pojat, että sieltä löytyy vaikka ja mitä! On kaikenlaista konttorihommaa klemmareista vihkoihin, kyniin ja kuminauhoihin, keittiöjuttuja astioista mausteisiin, lapsille peliä ja leikkikaluja, äideille (sekä muille naisille) meikkiä ja muuta kosmetiikkaa, kottiin servettiä ja kynttilää, työkalua ja muuta härpäkettä. Siis aivan laijasta laitaan. Askartelijan mieltä lämmittää vihkojen ja säilytysjuttujen lisäksi tuunattavat jutut, kuten vaikkapa nämät:
 
LAATIKOSTO



PAHVILAUKKU



KIRJAIN


Eikä kaupan edukkuuskaan ole huono juttu, hyvästä sijainnista (työmatkan varrella) puhumattakaan. Ehkäpä poikkean siellä taas tännään, ehkäpä ;)




2 kommenttia:

  1. Mitenkä sattuikin, että juuri eilen eksyin täällä meidän kotikulmilla Varsinais-Suomessa samaiseen kauppaan. Vaikutti mielenkiintoiselta, tosin olin justiinsa luvannut itselleni, että en osta mitään askartelukamaa tai konttorihärpäkettä...mutta arvaa vaan mietinkö koko illan, että olis pitänyt yhtä sun toista sittenkin ostaa ;)

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihailtavaa pidättyväisyyttä! Määhän en saata lähtä sieltä tyhjin käsin ensinkään ku kaikki maksaa "vaan euron tai kaks"..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!