31. lokakuuta 2012

Ihana vai ei?


Myönnän heti alkuun, että joulun kans mulla voi mennä överiksi, ainaki haaveilu. Nyt mää sitte haluaisin tämmösen...tämähän on oikiastaan kauhia, mutta toisaalta tämä on sitä kaikkia, mikä joulussa on mun mielestä ihanaa!! Värit, kimallus, överit.
Oliskohan tämä mahoton toteuttaa ite?
 Mulla ei oo kuumaliimapyssyä, saakohan näitä muuten kiinni toisiinsa ja pitänee tuolla pohjallaki olla joku joka pitää kaikki ympyränä?


Voishan tuota ideaa jalostaa vaikka valkoseen suuntaan? Mutta ei se sitte oo enää sama asia yhtään, se överi.
Tiedän kyllä, mitä kotona sanottas...mies olis ehkä sanaton ja neiti kiljuis onnesta. Onhan se hienoa, että äiti ja kolmivuotias jakaa tämän kimalluksen huuman?

4 kommenttia:

  1. Valkoisena (+hopeaa) olis varmaan tosi makee, siinähän voisi silti olla kimallusta, joten kyllä valkoisestakin saa överit!

    Olettaisin, että kuumaliimapistooli tuon tekemiseen ehkä tarvittaisiin...

    VastaaPoista
  2. Niimpä, kyllä överit saa vähä tyylikkäämminki!!!Se liimapyssy on seuraava hankinta tässä askartelun ihmeellisessä maailmassa, välineurheilua parhaimmillaan - aina on hyvä peruste hankkia joku uus vehe!

    VastaaPoista
  3. Mä olen ehkä jäävi sanomaan mitään, koska tein kaksikin tuollaista toissajouluna :D Hieman hillitympinä, mutta tyyli sama. Pajukranssiin laitoin kuumaliimalla, hyvin kesti.

    VastaaPoista
  4. Eli pajukranssia ja palloja hankintaan, liimapyssy löyty jo halpakaupasta. Mutta pienen empiirisen tutkimuksen jälkeen on pakko todeta, että joulupallojen värit on tosi rajalliset. Jopa valkosia ei ole juuri missään?? Ja ei tähän viittis irtopalloja ostaa vaan kunnon setit heti kerralla. Pitääpä käydä vakoilemassa, löytyykö sun sivuilta kranssin kuvia!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!