16. elokuuta 2011

Vieraileva tähti

Meillä oli tässä yks ilta hyvän ystävän kanssa laatuaikaa parhaimmasta päästä. Saatiin talo tyhjäksi, keitettiin pannullinen teetä ja syötiin kulho kaupalla jääteloä, suklaakastiketta ja marenkeja. Mutta ennenkaikkea askarreltiin! Mää avasin aarrearkut pöydälle ja sain kai ystävän pään pyörälle kaikilla matskuilla, ainaki vähä?
Alku höpötyksistä kun päästiin alko ystävälläki kortteja tulla. Tässä taidonnäytteet;

Ite tein yhen kortin, mutta siitä lisää toisella kertaa. Oli mielenkiintosta nähä miten toinen näkee omat valikoimat ja yhistelee niitä erilailla kun ite tekis tai tekee. Ja ihan parasta oli se, että taas on yks käännynnäinen lisää tällekin puuhalle!!!

matskuja mitä ehin katella; ylimmäisen kortin paperina on K&Co, Greenhouse ja My mind's eyen uutta joulupaperia höystettynä white housen pitsillä ja martan leikkurilla, sydämeen vähän kimalleliimaa ja nappi tiimarin setistä. Ai nii ja kirjaimet on Papermanian Honey & Hugsin rub one- setistä
alimmaisen kortin pilkkupaperi on jonku lehden kylkiäisenä tullutta ja raita paperi jonku joulupaperin takapuoli
pingviini nauha on Ottobren nauhavalikoimasta ja turkoosi paperinauha Doodlebugin nauha setistä
lopuksi timangia ja kirjaimia..

3 kommenttia:

  1. Tuosta ylemmästä kortista olen edelleen ylpeä, siitä tuli hieno, alempaa tuunailin vielä hieman, kun tuo teksti ei ollut oikein onnistunut. Mutta molemmat ovat lähteneet jo postin kuljetettaviksi, toinen maailmalle ja toinen vähän lähemmäksi.
    Kiitos vielä kivasta illasta, miehän oon aivan liekeissä tästä hommasta! Seuraava yö meni ihan hänekselleen, kun kaikki ihanat paperit vaan vilisi silmissä... ;)

    VastaaPoista
  2. Tuosta ylemmästä kortista olen edelleen ylpeä, siitä tuli hieno, alempaa tuunailin vielä hieman, kun tuo teksti ei ollut oikein onnistunut. Mutta molemmat ovat lähteneet jo postin kuljetettaviksi, toinen maailmalle ja toinen vähän lähemmäksi.
    Kiitos vielä kivasta illasta, miehän oon aivan liekeissä tästä hommasta! Seuraava yö meni ihan hänekselleen, kun kaikki ihanat paperit vaan vilisi silmissä... ;)

    VastaaPoista
  3. Miten ihmeessä toi tuli kaksi kertaa? Kyllä mun asia on niin painavaa, että kertakin riittäis ;)
    Ehkä mun innostukseni ei tullut tarpeeksi selvästi esille...?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!