14. elokuuta 2011

Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa!

Luin kerran jostakin että huonoiten aikansa käyttävät on ensimmäisenä valittamassa sen vähyyttä. En tie siitä, mutta silti musta viikonloput ja vuorokaudetkin sais olla pitempiä, että ehtis tehdä kaiken haluamansa. Työviikot ja arki-illat nyt on oma lukunsa, mutta niitten aikana aattelee aina että "sitte viikonloppuna". No, viikonlopuiksi tuppaa sitte pakkaantumaan kaikenlaista "pikku puuhaa" normi huusholliaskareiden lisäksi, eikä sitte ehikään tehä kaikkia mitä haluais.
Tämän kaiken vuodatuksen jälkeen tulee jutun Pointti: olen vakaasti päättäny omistaa kokonaisen viikonlopun vain Mukaville Asioille eli pääasiassa askartelulle :) Hoidan tylsät kotityöt edeltävällä viikolla niin ettei mun tarvi askarrusten välillä muuta ku lämmittää ruokaa. Nyt ei tarvi muuta ku löytää kalenterista sopiva, vapaa viikonloppu...
Ajanpuutteesta urputtamisen lisäksi oon saanu tehtyä muutaman maze kirjan - uusin innostukseni kohde. Aivan mahtavan mukavia tehdä, käyttötarkoituksesta tai sisäsivujen koristelusta ei ole vielä mtn käsitystä ;) Ohje näihin löytyy Amalian blogista.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Jee maze-kirjoja :) Törmäsin sattumalta Amalian YouTube-videoon niistä ja sormet syyhyää päästä niitä tekemään. Mutta toden totta "ongelma" on se, että mitä niihin laittaa sisällöksi :D
    Kauniita nämä, ihanin ehdottomasti tuo ruskea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ruskea oli mun eka koekappale, josta olen itse aika ylpeä! Homma hyppäs "vähä" laukalle kun etsin niihin sopivia papereita ja yhtäkkiä niitä olikin aika paksu nippu.. Kaikki vinkit sisällöstä otetaan kiitollisena vastaan ;)

    VastaaPoista
  3. Oletpa tehny hienoja kirjoja, tuo laivakuvainen on kaunis! Muistelen näitä tehneeni tyttösenä, mutta ei ne näin hienoja olleet, kopiopaperista värkättynä, ja sanomalehden sarjakuvista kannet... Nyt tuli innostus justiinsa päälle, pitää ehkä mullakin alkaa nyhertää kirjoja! Tenavana niihin kerättiin luokkakavereitten koulukuvat, leirikavereitten osoitteet tai kesän neliapilat, ehkä nykyisin voisi kirjoittaa ystävälle parhaat aforismit tai runot?

    VastaaPoista
  4. Kiitos hyvistä ideoista!! Sanomalehdistä saa varmasti hauskoja kansia sarjakuvien lisäksi esmes. normitekstistä. Tätä pitää testata! Siskonlasten pienet koulu- ja tarhakuvat jää aina pyörimään laatikoihin uusien ilmestyttyä; nehän olis aivan oivalliset näihin kirjoihin! Mahtavuutta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!