14. maaliskuuta 2012

In the air...


Kun näitä päähänpinttymiä on jaettu ennenkin, tässä taas yksi. Kuumailmapallot. Ei ole kerta tai kaksi kun olen etsinyt sopivaa leimaa tai kuvaa kuumailmapallosta netin syövereistä. Löytyykö, no eipä juuri. Kun kriteerit on vielä kovat; ei liian yksityiskohtaista kuvaa, eikä mitään vintage-henkistä. Vintage ei oo oikiastaan mun juttu muutenkaan?  No nyt vihdoin yks versio leimoista on matkalla kotia, katotaan miltä se näyttää livenä, siitä ehkä myöhemmin lisää.
Tässä kortissa pallo on leikattu osista, jäljitellen yhtä mallia, mutta aikalailla omasta päästä. Eikä tässäkään ihan päästy siihen mitä toivoisin? Mutta pääseekö sitä koskaan sille tasolle, mitä mielikuvissa? Mää aika harvoin ja kun se tapahtuu, tunne on Mahtava!!
Kortti oli hyvälle ystävälle, joka tietää mun tämänki vinksauksen ja on jaksanu kuunnella mua tästäkin aiheesta, Kiitos!!

Paperit ilmapallossa on MME.n eri paperikoista, pilvet American Craftsin paperista, taustapaperi on Dovecraftilta ja taloteippi on ostettu Amalialta messuilta. Pikkusen ärsyttää liimatahra tuossa pallon vieressä, miten se niin kuvassa kiiltääki...räppäkäpälä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!