5. marraskuuta 2011

Onnittelukortti miehelle

Olen vasta vaihtanut työpaikkaa ja jossain kohtaa tuli sanottua, että paskartelen kortteja? Miten sitä päästää kaikkia kummallisuuksia suustaan ja vielä uudessa paikassa uusien ihmisten keskellä? No siellähän oli samantien yhden työntekijän 50-synttärit, johon multa pyydettiin sitte korttia. Lievästi haastavaa, en tuntenut saajaa kuin muutaman viikon verran ja työkaverina. Siis voi sanoa, etten yhtään. Pelasin varman päälle ja käytin kortissa autoa ja muutenkin yritin välttää kaikkia tyttömäisiä söpöyksiä, vaikka mihin sitä tavoistaan pääsee - ei mihinkään. Niin on puussa yksi timanttikukka. Ei sentään kimalleliimaa missään - pisaraakaan, vaikka purkki kävi jo käessäkin!


Kortti on kolmiosainen, taiteltu, joten tie näyttää vähän siltä, niinkuin se kiemurtelisi. Ilmesesti lopputuloksesta tykättiin vaikka korttia esitellessäni äkkäsin, että auto menee alamäkeen... tarkoitus ei ollut, että 50-vuotiaana alkais mikään alamäki? Toivottavasti ei ainakaan??


Kuva on epäselvä, kännykällä otettu, kun niin meni viimetinkaan, pahoittelut.

Paperi oli papermanian go green - paperikosta, auton leikkelin pahvista, puut ja kukat leikkasin MME.n paperikosta six by six, happier. Numerot echo park
renkaat on tehty martan nappileikkurilla ja auton ikkuna saatu kiiltämään glossyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!