20. maaliskuuta 2013

Uusin hulluus

Hulluus senku laajenee, uusin on ristipistot. Oikiasti, jos joku olis joskus sanonu, että teen ristipistoja ja vielä tykkään hommasta, olisin kuollu nauruun. Minä, entinen täysin käsityövastainen ihminen. Tyyppi, joka 10vuotta sitte veti omat häätki niin alle askartelun kun se voi olla mahollista. Kyltin autoonki teki joku muu, kutsuista ja hääkarkeista puhumattakaan.
No tähän on tultu, mikä sen saa aikaan muu kuin ikä? hormonit? trendikkyys, siis se, että käsillä tekeminen on se juttu ja se näkyy jokapuolella. Naistenlehdissä, blogeissä, ystävät harrastaa... Mää oon tainnu ihmetellä ääneen tätä ennenki, mutta tämä suunnanmuutos hämmästyttää ittiäki niin paljo;)

Joten, että oli ihanaa tehä näitä nappeja, ite työ oli niin pieni, että sen teki täysin amatöörikin illassa ja sitä tekemisen riemua!! Nämä napit tuli lehden mukana (jep, mulla löytyy jo alan lehti(äkin)) Ja nyt on vakavasti harkinnassa hankkia lisää päällystettäviä nappeja, jokaisen käsityöihmisen taivaasta - Etsystä. No onhan työn alla luonnollisesti jo muutaki, mutta siitä enemmän myöhemmin...

2 kommenttia:

  1. Suomestakin saa nappikauppa punahilkasta päällystettäviä nappeja...Ihan vain vinkiksi ajattelin, jos et tiennyt kauppaa..:) Todella ihanan näköisiä ovat

    VastaaPoista
  2. Punahilkassa on tullu käytyä kyllä kattelemassa joskus, mutta napit on vissiin menny ohi? Olisinko ollu niin niiden kankaiden lumoissa, kiitos vinkistä!!!(ja kehuista..;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!