18. huhtikuuta 2012

London


Viime viikonloppu kului askartelun merkeissä hieman kauempana kuin yleensä, oltiin Marikin kans Lontoossa ja kuinka se sattuikaan, että samaan aikaan siellä oli Englannin suurimmat alan messut. Ja sitä ne kyllä olikin, ylimmässä kuvassa on paikan sisäänkäynti ja niin me ymmärrettiin, että Alexandra palace oli jo nähtävyys sinänsä, siellä näköjään myös järjestetään paljon tapahtumia.

Kuvaa salin suuruudesta ja ihmispaljoudesta saatiin kun Marikki nousi seinälle ja käytti uutta puhelintaan:) Kuvasta ehkä näkyy sekin, että me (ikiteinit) oltiin aikalailla nuoremmasta päästä. Harrastus oli selkeästi vanhempien naisten harrastus, mutta myös miesten!! Miten sitä onkaan niin rajoittunut näkemys, että miehet ei voi tehdä vapaaehtoisesti kortteja tai askarrella ylipäätään. Kyllä voi, meillekin yksi myyjä esitteli oma tekemiään kortteja - meidän ilmeet saatto olla näkemisen arvoiset!!



Se mikä oli ihmeellistä, oli myytävien juttujen osalta se, että uutuuksia oli aika harvakseltaan? Luultiin, että kun sinne mennään, ollaan kaikkien uutuuksien apajilla - mutta ei oltukaan. Oli niitä toki, mutta ei sitä luokkaa kun luultiin. Onko se sittenkin niin, että kaikki uutuudet on nykyään jo netissä niin äkkiä saatavilla, että kauppamyyjille ne tulee hitaammin? Tai niitä ei kannata ottaa myyntiin kun on edellisiäkin jäljellä. No kyllä sinne rahat sai menemään silti.

Toinen mikä oli silmiinpistävää, oli se, että englantilaiset näyttää rakastavan leimoja. Sen tiesin kyllä niiden korttilehtienkin perusteella, mutta tuolla se näkyi myös erittäin vahvasti. Leimoja oli kyllä joka paikassa ja seinätolokulla. Samoin niitä 3D-diecutteja, mitä erilaisempia kuvia ja tyylejä. Me ei ihan hulluna olla ehkä kumpiinkaan, vaikkakin sieltä muutamat leimat lähti mukaan kummalleki!

Olihan se taivaspaikka myös ostoksille, kuvassa yhteinen saalis ja se näyttää vähemmältä mitä sitä oikeasti onkaan...

Kuvat Marikin puhelimesta, tekstin kirjoitteli Helkky










2 kommenttia:

  1. Kyllä, matka oli very oooh! Meitä vähän etukäteen jännitti minkälainen tapahtuma paikalta löytyy, mutta viis tuntia (ja rahat) meni vips vain.. Suosittelemme lämpimästi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!