10. helmikuuta 2012

Happy Day


Onko vaikia arvata tämän kortin ajatusta, mistä se oikein tuli? No ihan taatusti aikasemmasta jutusta, jossa oli tehty pieniä pehmotaloja. Tuli tilaisuus tehä kortti, jolla kiittää vieraanvaraisuudesta ja mitään muuta ei päähän mahtunu ku talot. Korttia oli aivan huippukivaa tehä ja siitä tulikin ihan "mun näkönen", jos edellinen postaus oli täysin ulkona omasta tyylistä, tässä ollaan niin ytimessä ku ikinä. Ihan varma oon siitä, ettei talo jää suinkaan viimeiseksi, haittaaks se?

Erikseen pitää vielä kiittää Hyvää Ystävää vieraanvaraisuudesta ja sohvan lainasta, tullaan taatusti toistekki. Meillä oli a-luokan matka viikonloppuna Masalaan messuille. Harmiksemme oli niin kivaa, että saaliin yhteiskuva unhotui kokonaan, siinä sitä oliski ollu ihmettelemistä. Mukaan tarttu yhtä ja toista, yhtätoista! Seuraavaa reissua odotellen, maailmalle saakka samoissa merkeissä, jihuu!!!

Kortissa on katto, ovi ja koristeet (perhonen ja kana) Basic Greyn Picadilly paperikosta, ikkuna Kaisercraftin Bubblegum-sarjaa
Tildan kastelukannu ja Crate paperin puu-tarra. Pilvi on leikattu American craftsin paperista ja leimattu. Lisäksi nauhaa, pitsiä ja pöllöjä. Talon numero on ystävän oikea asunnon numero ja echo parkin tarroilla tehty.

3 kommenttia:

  1. Hauska ja hienosti toteutettu!
    Ihanat yksityiskohdat&värit:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Korttia olikin tosi mukavaa tehä!!

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti! Tulee sellainen kotoisa "tilkkutäkkifiilis" tästä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!