2. kesäkuuta 2011

Mää en yhtään tiijä mikä muhun meni..

Tuli vähä shopattua ;)
Viimeisin kiusaukseni on Webster's Pages. En pysty vastustamaan niitä y-h-t-ä-ä-n. Esmes. kaikki niiden paperit on aivan ihania! Ja kun niitä myydään nettikaupassa, jossa ne - klik vain - vilahtaa ostoskoriiin yhdellä sormen liikkeellä, niin olen täysin voimaton. Ja siinä sivussa sinne vilahtaa aina vähä jotaki muutaki..
Onko tähän olemassa mittään hoitoa..?

4 kommenttia:

  1. Nettiostosten teko on kyllä aivan liian helppoa! Ja askartelutarvikkeiden osto on petollista, kun monet asiat, kuten esim. paperit, on yksittäin halpoja. Mutta eipä ole loppusumma kun on monta paperia ja "vähän" kaikkea muutakin :)

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano! Ja yhtä kahta paperia ei kannata yksistään tilata kun samoilla postikuluilla tulee sitä vähä muutaki..

    VastaaPoista
  3. mulla oli alussa aika vaikea hillitä itseäni, mutta nyt on jo helpottanut. huomasin nimittäin, etten ehdi käyttää materiaaleja niin nopeasti kuin ostelin, joten nyt on pienennettävä varastoja aina reilusti ennen uusia ostoksia. minä tosin en oikein jaksa edes tilailla netistä, joten helpottaa tilannetta aika paljon :)

    VastaaPoista
  4. Miten mainio ajatus tuo varastojen pienentäminen! Otankin sen johtolangakseni (ennen syksyn uutuuksien ilmestymistä)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!