26. huhtikuuta 2012

Pyöreät vuodet

Lontoon messuilta tarttui mukaan mm. paketti, jossa oli valmis korttipohja ja siihen sopivia die-cutseja. Tällen paketille tulikin sopivasti käyttöä, kun mua pyydettiin tekemään 50 vee -kortti työkaverille. Kolehtirahoilla on tarkoitus ostaa lahjakortti johonkin sisustusliikkeeseen, koska päivänsankarilla on menossa kotona remontti. Siitä se ajatus sitte lähti..


Paketti on merkkiä Kanban ja ainakin allekirjoittaneelle täysin uusi tuttavuus. Tuoli ja kukka on paketista, muut paperit löyty omista varastoista.

22. huhtikuuta 2012

Uudelle Pienelle

 
Serkku sai pienen tytön jo muutama kuukausi sitten, tänään vihdoin kävin kattomassa uusinta sukulaista. Olihan se Pieni ja niin Ihana. Nimeltään Peppi.
Kortti lähti omasta ideasta viime elokuulta kun oma neiti täytti kaksi. Vielä näin toisenkin samantyylisen kortin jälkeen hiottavaa jäi, miten tekisin pyykkipojat, entä auringon?

Vaatteet on Maya Roadin, jotka päällystin Basic Greyn Konnichiwa-papereilla, ruoho samoja papereita. Pilvi ja lintu on American craftin leimasetistä Dear Lizzy, pilvi on leimattu Kaisercraftin bubblegum-sarjan paperille, joka osittain kiiltää. Teksti on papermanian rub one. Kimalleliinaa, helmitarroja ja leipurinnarua, siinäpä se.

18. huhtikuuta 2012

London


Viime viikonloppu kului askartelun merkeissä hieman kauempana kuin yleensä, oltiin Marikin kans Lontoossa ja kuinka se sattuikaan, että samaan aikaan siellä oli Englannin suurimmat alan messut. Ja sitä ne kyllä olikin, ylimmässä kuvassa on paikan sisäänkäynti ja niin me ymmärrettiin, että Alexandra palace oli jo nähtävyys sinänsä, siellä näköjään myös järjestetään paljon tapahtumia.

Kuvaa salin suuruudesta ja ihmispaljoudesta saatiin kun Marikki nousi seinälle ja käytti uutta puhelintaan:) Kuvasta ehkä näkyy sekin, että me (ikiteinit) oltiin aikalailla nuoremmasta päästä. Harrastus oli selkeästi vanhempien naisten harrastus, mutta myös miesten!! Miten sitä onkaan niin rajoittunut näkemys, että miehet ei voi tehdä vapaaehtoisesti kortteja tai askarrella ylipäätään. Kyllä voi, meillekin yksi myyjä esitteli oma tekemiään kortteja - meidän ilmeet saatto olla näkemisen arvoiset!!



Se mikä oli ihmeellistä, oli myytävien juttujen osalta se, että uutuuksia oli aika harvakseltaan? Luultiin, että kun sinne mennään, ollaan kaikkien uutuuksien apajilla - mutta ei oltukaan. Oli niitä toki, mutta ei sitä luokkaa kun luultiin. Onko se sittenkin niin, että kaikki uutuudet on nykyään jo netissä niin äkkiä saatavilla, että kauppamyyjille ne tulee hitaammin? Tai niitä ei kannata ottaa myyntiin kun on edellisiäkin jäljellä. No kyllä sinne rahat sai menemään silti.

Toinen mikä oli silmiinpistävää, oli se, että englantilaiset näyttää rakastavan leimoja. Sen tiesin kyllä niiden korttilehtienkin perusteella, mutta tuolla se näkyi myös erittäin vahvasti. Leimoja oli kyllä joka paikassa ja seinätolokulla. Samoin niitä 3D-diecutteja, mitä erilaisempia kuvia ja tyylejä. Me ei ihan hulluna olla ehkä kumpiinkaan, vaikkakin sieltä muutamat leimat lähti mukaan kummalleki!

Olihan se taivaspaikka myös ostoksille, kuvassa yhteinen saalis ja se näyttää vähemmältä mitä sitä oikeasti onkaan...

Kuvat Marikin puhelimesta, tekstin kirjoitteli Helkky










5. huhtikuuta 2012

Pääsiäismunia

Siskontyttö oli mun luona joku aika sitte askartelemassa (ihanaa kun voi jakaa tämän hauskuuden jonkun kanssa ;). Päivän aikana saatiin aikaiseksi mm. nämät pääsiäismunat:



Huom. söpöset tarrat :)

Tekniikka oli omasta päästä sovellettu, van munista tuli sen verta kivat, että halusin niitä itsellekin, mutta vähän pienempinä. Sopivia papereita hakiessa homma lähti (taas) "vähä" lapasesta ja niitä tuliki melki täys tiu!


Iloista pääsiäistä kaikille!


3. huhtikuuta 2012

A-luokan matka lähenee..

Me ollaan hyvän ystävän kans lähössä reissuun, jossa yhdistyy yhteinen intohimo tekemiseen, shoppailu muutenkin, hyvin syöminen eli mitä ilmeisemmin myös ylensyöminen! Täysipäiväinen keskittyminen kaikkeen muuhun kun arkeen eli juuri sitä mitä minä; oravanpyörässä pyörivä keski-ikäistyvä (?!) pienen lapsen äiti tarvitsee! Kohteena on Lontoo ja kuin sattumankaupalla sieltä löytyi samalle ajalle myös tällainen tapahtuma!!!!
Oliko sittenkään kaikki silkkaa sattumaa...?
Kun aiheesta ei (vielä) ole kuvia, tässä fiilistelyä tulevan pääsiäisen kautta, aika söpöä, mutta nyt tuntuu siltä, että pääsiäinen pitää äkkiä lomailla alta, että päästään itse aiheeseen.

                                                                         täältä