26. maaliskuuta 2012

Muffinsseja?


Tai ehkä nämä on jäätelöitä? Nähköön jokainen mitä haluaa. Kortti on hyvälle ystävälle synttärikortiksi, numeroista viis. Tälle kortille oli esikuva ihanaisessa Cards lehdessä, joka on mun uus löytö ja oon aivan myyty. Jopa niin, että tein tilauksen, että se tulis kotia postissa..saa nähdä toimiiko? Lehti on jenkki ja aika isolla vertailupohjalla uskallan sanoa, että ihan eri maailmasta kuin brittien korttilehdet. 
Britit tykkää ihan selkeästi eri tyylisistä jutuista, ne käyttää paljon kukkakoristeita, irtokukkia (mitä ne oikiasti on, tekokukkia?) sitten ne leimailee paljon ja värittelee niitä sitten eritavoin. Yleisesti brittien kortit on hyvin runsaita ja täynnä kaikkia mahollista. Onhan niitä myös jenkkilehdissä, mutta jotenki se tyyli on erilainen ja ehkä selkeämpi? Emmä tajuu...

Kortti ei vastaa esikuvaansa, mutta idean siitä näkee ja plussaa oli, että se valmistu vaivattomasti ja sitä oli mukava tehä. Jopa niin, että leikkelin summanmutikassa lähes kaikki osat - no sen huomaa.

 Paperit on pääasiassa My minds eyen paperikoista, muutama on First Editionin paperikoista. Teksti on Tulip-sarjasta.

20. maaliskuuta 2012

Yllätystä

Sain kutsun 40-vuotissyntymäpäiväjuhlille, yllätys-sellaisille. Päivänsankari on hänkin askarteluihmisiä, joten pääsin mukavasti testaamaan uutta juttua.



Kyseessä on siis pieni kirjanen, vähä ku mazebook, muttei sinne päinkään ;) Ohje kirjaseen löytyy täältä. Itse kirjasen taittelu oli suht iisiä, vaikiampaa oli keksiä sivuille täytettä. Van pikkulinnun vinkeillä nekin tuli täyteen.

Ja edelleenkään lahjaa ei anneta ilman korttia, tällä kertaa pikkulinnulla varusteltuna.




14. maaliskuuta 2012

In the air...


Kun näitä päähänpinttymiä on jaettu ennenkin, tässä taas yksi. Kuumailmapallot. Ei ole kerta tai kaksi kun olen etsinyt sopivaa leimaa tai kuvaa kuumailmapallosta netin syövereistä. Löytyykö, no eipä juuri. Kun kriteerit on vielä kovat; ei liian yksityiskohtaista kuvaa, eikä mitään vintage-henkistä. Vintage ei oo oikiastaan mun juttu muutenkaan?  No nyt vihdoin yks versio leimoista on matkalla kotia, katotaan miltä se näyttää livenä, siitä ehkä myöhemmin lisää.
Tässä kortissa pallo on leikattu osista, jäljitellen yhtä mallia, mutta aikalailla omasta päästä. Eikä tässäkään ihan päästy siihen mitä toivoisin? Mutta pääseekö sitä koskaan sille tasolle, mitä mielikuvissa? Mää aika harvoin ja kun se tapahtuu, tunne on Mahtava!!
Kortti oli hyvälle ystävälle, joka tietää mun tämänki vinksauksen ja on jaksanu kuunnella mua tästäkin aiheesta, Kiitos!!

Paperit ilmapallossa on MME.n eri paperikoista, pilvet American Craftsin paperista, taustapaperi on Dovecraftilta ja taloteippi on ostettu Amalialta messuilta. Pikkusen ärsyttää liimatahra tuossa pallon vieressä, miten se niin kuvassa kiiltääki...räppäkäpälä.

10. maaliskuuta 2012

Sydämellä


Piti saaha kortti äkkiä ja helposti, tämä idea jäi päähän täältä.
Eihän se toki samanlainen ole, eikä läheskään niin nätti, mutta idea oli helposti matkittava. Toivottavasti saaja tykkäs, minä olin aika tyytyväinen?

Mää tykkään lukia toisten blogeja, korttilehtiä ja katella ihan googlehaullaki kortteja. Kun oma pää suttaa, on aivan mahtavaa löytää jostaki valmis idea!!! Ja vaikka kuinka matkii niin silti siitä tulee aina erinnäkönen ja oman näkönen? Niin se pittää tullaki, tekijän kädenjälki näkkyy.

kortin sydämet on leikelty leikkurilla, joka löyty kuin tilauksesta Tiimarista,
paperit on Tildan ja lisäksi vähän leipurin narua ja timangeja ja pinkkiä geelikynää

8. maaliskuuta 2012

Saanko esitellä...


Heidi Grace, yks mun suosikki brändeistä. Tämä tyyli jotenki vetoaa muhun ihan täysin. En muista tarkkaan mistä löysin tämän ja millon, mutta multaki löytyy hänen leimasin settejä useampia ja ne on tätä samaa tyyliä ja ennenkaikkea Taloja. Ehkä talo-hulluus kulminoituu näissä taloissa, ne on niin sitä mistä tykkään.
Nyt Heidiltä on tullu uusia sarjoja, above the clouds ja in this house - taloja, taloja, taloja - onneksi paljon taloja!!!





       Jälleen Heidin taloja, joita en voi vastustaa...


Google käy ajoittain kuumana kun oon katellu, josko näitä jostaki saa? Ei vielä, tai sitte en löydä?

Kaikkiaan tekemisen kannalta nämä kuviolliset ja esittävät kuosit on ehkä vähän haasteellisia korttimaailmassa, olen huomannu saman muidenki merkkien kohdalla (my little shoebox tai bella blvd) mutta ne on niin ihania, että silti niitä on kertyny omiin kokoelmiin, vaikka sitte käyttökohdassa huomaa tarttuvansa muihin papereihin?? Kovin esittävistä papereista mää huomaan kattelevani yksityiskohtia ja leikkelen niitä kortteihin? Vähä niinku koristepapereita mulle.

Se on se lapsuuden tunne, kun keräilin jo silloin "ihania papereita" ja vaihtelin niitä kaverien kans, se sama tunne tulee näiden kohdalla - niin ihania papereita, että ei raski käyttää...onko kellään muulla tätä jemma-ongelmaa? Taitaa olla, niin olen lueskellut muittenki juttuja, hih!!









kaikki kuvat Heidin omasta blogista


1. maaliskuuta 2012

Pitsikuviota

Ku tein ystävänpäiväkortteja, jäin koukkuun pitsikuvioisiin leimoihin. Joten ei tarvinnu kauaa miettiä mitä äitin synttärikorttiin laittaisin. Äipän lempivärejä on punanen ja ruskia, joten niitäkään ei tarvinnu kauaa pohtia, onneksi molemmat leimavärit löyty omasta takkaa. Ehkä näistä syistä kortista tuli omasta mielestä vähä turhanki simppeli - ku ei tarvinu kauaa pohtia. Ehkä olis kuiten kannattanu.. No, ens kerralla sitte. Onneksi äitienpäivä on melki nurkan takana.