24. helmikuuta 2012

On kotiseutu mulla tuolla..

Helmikuun synttärisankarittaret saivat molemmat lahjaksi Juuret-sarjan pinssit. Olen erityisen tykästyny lappilaisten kysymykseen "Mistä sie olet pois?", jolla kysytään toisen syntypaikkaa ja -perää. Vaikka oon ite asunu etelässä lähemmäs kymmenen vuotta, pidän itseäni yhä pohojosen ihimisenä, josta olen siis pois. Nämätki pinssit muistuttaa jälleen omistajiaan heille tärkeistä paikoista - vaikka eipä ne ilman näitäkään unehtus :)



Hauskaa viikonloppua kaikille!

20. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkortit

Koska jotku mun Ystävät lukee tätä blogia - tai ainaki väittää niin ;) - en voinu julkasta ystävänpäiväkortteja ennenku kaikki oli omansa saaneet.
Tällä kertaa innostuin testaamaan My Mind's Eyen Stella&Rose -sarjan Gertie-leimasinsettiä. Mulla on ollu jo jonku aikaa fiksaatio pitsikuvioita kohtaan, josta syystä settikin on aikonaan hankittu. Käytin yhtä leimasimista jo jouluna van nyt siis vähä enemmänki.




17. helmikuuta 2012

Koru(a)paja

Helmi-inventaari innosti tekemään toisenkin korun. Idean tähän koruun sain Helkyn ystävältä, jonka koru esiteltiinkin mein blogissa aikasemmin. Apinoin toki hänen luvallaan, kiitos vain hyvästä vinkistä! Olisin voinu tehdä samaa sarjaa rannekorunkin, jos helmet ei olis loppuneet kesken. Ens kerralla sitte.


Mukavaa viikonloppua!

10. helmikuuta 2012

Happy Day


Onko vaikia arvata tämän kortin ajatusta, mistä se oikein tuli? No ihan taatusti aikasemmasta jutusta, jossa oli tehty pieniä pehmotaloja. Tuli tilaisuus tehä kortti, jolla kiittää vieraanvaraisuudesta ja mitään muuta ei päähän mahtunu ku talot. Korttia oli aivan huippukivaa tehä ja siitä tulikin ihan "mun näkönen", jos edellinen postaus oli täysin ulkona omasta tyylistä, tässä ollaan niin ytimessä ku ikinä. Ihan varma oon siitä, ettei talo jää suinkaan viimeiseksi, haittaaks se?

Erikseen pitää vielä kiittää Hyvää Ystävää vieraanvaraisuudesta ja sohvan lainasta, tullaan taatusti toistekki. Meillä oli a-luokan matka viikonloppuna Masalaan messuille. Harmiksemme oli niin kivaa, että saaliin yhteiskuva unhotui kokonaan, siinä sitä oliski ollu ihmettelemistä. Mukaan tarttu yhtä ja toista, yhtätoista! Seuraavaa reissua odotellen, maailmalle saakka samoissa merkeissä, jihuu!!!

Kortissa on katto, ovi ja koristeet (perhonen ja kana) Basic Greyn Picadilly paperikosta, ikkuna Kaisercraftin Bubblegum-sarjaa
Tildan kastelukannu ja Crate paperin puu-tarra. Pilvi on leikattu American craftsin paperista ja leimattu. Lisäksi nauhaa, pitsiä ja pöllöjä. Talon numero on ystävän oikea asunnon numero ja echo parkin tarroilla tehty.

8. helmikuuta 2012

Onnea 60 vee


Kortti syntyi pitkällisen tuskan jälkeen, miten tehdä kortti pyynnöstä ihmiselle, joka täyttää 60vee ja jota ei oikeastaan tunne. Sen tietää, että on ihan mukava ja tyyliltään klassinen (niinku kai aika moni kuuskymppinen jo alkaa olla?) Niin ja tykkää kullan väristä. Helppoa - not!
Lopputulokseen oltiin kai kuitenkin tyytyväisiä ja se on pääasia, itse olin niin oman mukavuusalueen ulkopuolella, että ei mitään rajaa.

Paperit taustaan ja perhosiin on DCWV.n papereista (pahveja ne kyllä on!) Pitsikukka ja perhosten kuviot on Maya Roadin, samoin pieni tagi. Sitte vähän leipurin narua ja kimalleliimaa. Teksti on läpinäkyviä minikirjaimia Cosmo Cricketiltä.

7. helmikuuta 2012

Korua

Tein helmi-inventaarion ja löysin kaikenlaisia ihania helmiä? Idean tähän alla olevaan koruun sain japanilaisesta Cotton Friend -lehdestä viime syksynä van niinpä vain tämänkin toteuttaminen vei aikansa. Paljo hyviä ideoita, liian vähä aikaa ja heikkoja toteutuksia? Elämä on.