27. tammikuuta 2012

Pieniä asioita

Hyvä työkaveri täytti vuosia. Siitäkin huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, mitä hän on entisestä kotikaupungistaan kertonut, tein hänelle Juuret-sarjan pinssin. Olen tehnyt samalla ajatuksella aikaisemmin mm. sormuksen. Pinssi on pienehkö joten sen voi tarvittaessa vaikka piilottaa takin kauluksen alle, jos sillä ei halua liikaa koreilla. Jos tykkää.


Kartta-aihe jatkuu vielä lahjalaatikossa, joka kurkistaa vienosti kortin alta.


26. tammikuuta 2012

Taloja, taloja, taloja...


Talot, mun yks vinksauksista, pahimmista. Lähes kaikessa; papereissa, kankaissa, lapsen yöpaidassa ja nyt näin ihastuttavina versioina. Linkin takaa löytyy ohjeet tekemiseen ja sivuilla näyttäs olevan muutaki ihanaa!!! Tekemättömien ihanuuksien -listan jatkoksi vaan!!!!  



Edit. Näitä löytyy lisää kun tutkiin syvemmälle, mulla ehkä lähtee seuraavaksi lapasesta...
Tämä kuva käveli vastaan täällä - todella käymisen arvoinen tämäkin sivu...


20. tammikuuta 2012

Pussukoita

Kokeilin jo joku aika sitte pussukoiden tekoa ja teinki niitä sitte heti kerralla kolme. Isot ja pienet kehykset toimi vähä eri tavoin eikä pussukoiden muotokielikään hivele silmiä van toivon silti, että niissä pysyy tavarat sisällä. Se kai kuitenkin on niiden pointti? Koristeiksi tein rusetin, kukan ja napin. Ens kerralla, jos semmonen tulee, toivoisin osaavani tehdä pienen taskun pussin sisäpuolelle. Semmosen näin viime vuonna Tampereen messuilla ja se vaikutti oikein näppärältä.




Mukavaa ja talvista viikonloppua kaikille!




13. tammikuuta 2012

Kehyksissä

Idean tähän lahjaan sain lehtijutusta (muistaakseni Kotivinkki, numerosta ei tietoakaan). Kun sain vielä työkaverilta vanhat kehykset niin eihän se auttanu ku kokeilla. Tälläkään kertaa toteutus ei ollu ehkä ihan mielikuvien luokkaa van eihän aina voi mennä ku Strömsössä, eihän?



11. tammikuuta 2012

Jouluiset tulitikut

Kun saatiin viimein lunta tänne Kehien sisäpuolellekin (jonka vesisade ja suojakeli yrittävät nyt kovasti sulattaa pois) niin postaan vielä yhden jouluisen jutskan. Kyseessä on tulitikkurasia, jonka koristelin Tildan tyyliin. Näitä ja tuikkukortteja olisin voinu tehdä ihan liukuhihnalta vaikka ja kuin. Joku roti sentään..

9. tammikuuta 2012

Joulu meni jo..

Joulu meni ja vuosiki vaihtu, yllättäen löydän itseni vuodesta 2012. Loppuvuosi oli matalalentoa aikaa vastaan van sain ku sainki kortit tehtyä ja lähetettyäki määräajassa ja lahjat valmiiksi pukinkonttiin. 
Vaikka nämät onki ny raakisti myöhässä niin esittelen silti joulukorttipajan tuotoksia.











5. tammikuuta 2012

Pöllömpää alkanutta vuotta!!

                                                                           täältä

Joulu meni jo onneksi, sitä suklaan määrää on vaikia kuvitella.. ja vuosikin on vaihtunu taas uudeksi. Toivottavasti tämä vuosi tuo tullessaan kaikkia; Iloa, elämää ja arkea sopivassa määrin.

Askarteluhommat on tainneet tulla jäädäkseen? Ainakaan innostus ei näytä laantumisen merkkejä missään suhteessa. Tiedossa on ainakin pari A-luokan juttua; reissua Leimailutaivaaseen ja reissua maailmallekin a-juttujen perässä!! Ja huippua on näiden lisäksi aina reissuseura, se on A-luokan matka aina kun miehet ja muut jarrut jää kotiin!

Tässä kirjan kannessa ja yllä olevassa pöllökuvassakin on viitteitä siitä, mikä mua on kiinnostanu (teoriassa) jo jonku aikaa, mitään konkreettista ei ole olemassa, vielä. Innoittajana ehdottomasti tämä ihanainen kirja.


Aivan sanattomaksi vetää kuinka kivoja juttuja kirjassa on. Värikkäitä juttuja, taloja!!! Oon päättäny, että sitten kun saan oman huoneen (saan oman huoneen !!!) otan ompelukoneen esille ja toivon sen näkyvän myös ehkä tulevissa korteissaki sitte? Kun on kone esillä, siihen saattais tarttuakin paremmin?

Toinen kirjalöytö, jota selailin kirjakaupassa ja otin nimen välittömästi ylös oli tämä

Tässä tyylissä näytti olevan kans paljon sitä, mikä mua koko jutussa viehättää. Tekemisen riemu, eikä se, että lopputulos on täydellinen! Saapa nähä onko tänä vuona meidän piparireunassa nähtävillä jopa mun ompeluksia!? Hih, tai niitä parhaita yrityksiä.