30. marraskuuta 2011

Saatan apinoida...

Mää kauhian mielelläni sanosin, että juu tämä on mun tekemä ja mun ideoima. No ei oo, mutta ihana on ja toteutettavissa, saa apinoida, niinhän määki teen. Kaikki ihana on tehty jaettaviksi ja jokainen kuitenki tekee kaikesta oman näköistä, vaikka idea oliski sama.
täältä

25. marraskuuta 2011

Bye-bye!

Työkaveri jää eläkkeelle, läksiäisiä vietetään tänään iloisissa mutta samalla varmasti haikeissa tunnelmissa. Multa pyydettiin korttia, johon tuli myös lähdön tunnelmia.
Tää eläkebuumi sais jo loppua, liian monia hyvästejä liian lyhyessä ajassa..

Haastetta...

 

Tässä tavoitetta paperiaskarteluun...tosin tässä on kyllä jutut viety jo ihan toiselle asteelle. Ei voi kun ihmetellä ja ihastella. Tähän ei peruspirkko pysty?



21. marraskuuta 2011

Äitille

Äitillä oli synttärit. Mun(kin) uusimpia juttuja on kuumailmapuhallin ja ne jauheet. Onhan se homma vielä vähä opissa, mutta tässä toinen kokeilu. Puu on embossattu, niinku vissiin termi kuuluu? Siitä tuli yllättävänki kiva omaan silmään. Muutenhan tässä kortissa ei oo ku taustapaperia ja pikkusen koristetta. Puu itessään on kimallejauheella tehty, joten kimalletta on kerrakseen. Mää tykkään erilaisista raidoista ja tässä paperissa on Niin Ihanat värit, että sitä on jemmattu jo hyvä tovi. Mikä siinä on, että ihanuuksien kohalla iskee piheys ja niitä vaan ihailee käyttämättä? Mulla on paljo semmosia juttuja, joita vaan jemmaan ja jemmaan...

Leima Papermanian Birdsong-leimasin setti, paperi Basic Greyn Romano-sarjasta, perhonen ja sydän K&Co.n Greenhousen koristeita

17. marraskuuta 2011

Ookkonää Oulusta?

Juhlaviikonloppu piti sisällään siskonpojan syntymäpäivän ja isänpäivän lisäksi myös siskon syntymäpäivän. Koska siskoki on asunu pois kotiseudulta jo pitkään, tein hälle pikku muistutuksen meijän juurista. Ettei totuus pääse unohtumaan.. :) Sisko on sormusihmisiä, joten korun valinta oli helppo.


Ja eihän lahjoja anneta ilman kortteja. Koskaan. 


15. marraskuuta 2011

Oi kuusipuu...

Onko ihana? Musta on! Tämä kuva löyty täältä ja siellä on oikein ohjeet, miten tuommonen kuusipuu tehdään. Huokaus - jälleen yksi lisäys niihin juttuihin, joita olis ihana kokeilla, mutta millon???
Niin paljon kaikkia ihanaa ja niin vähän ylimääräistä aikaa...mutta aivan huippua on ihastella näitä toistenki tekeminä ja huokailla ääneen!

14. marraskuuta 2011

Ystävältä!

Kävin tässä kerran hyvän ystävän luona kylässä ja hänellä oli helmihommat kesken. Bongasin sieltä tämmösen korun - ja halusin sen heti itelle! Onneksi ystävä oli halukas siitä luopumaan...



Lupailipa vielä, että joulupukki saattaa tuoda käsikorunkin...;)
Koru on ihan mun olonen, värejä ja kimallusta. Se onkin ollu jo monet kerrat kaulassa kun työvaatteet tuppaa olemaan sitä harmaata ja mustaa, niin tämä koru tuo sopivasti ripauksen väriä!
Kiitos ystävä kallis!!

10. marraskuuta 2011

Korjausliike

Mun kortteilussa on miehen mentävä aukko. Kirjaimellisesti. En vaan osaa tehdä miehille kortteja? (Pikkumiehiä eli poikia ei lasketa :) Tänä isänpäivänä päätin kuiten tehä poikkeuksen ja pienehkön yrityksen tagin muodossa. Siitä tuli aika simppeli van en usko että isä oliskaan ehkä ihastunu pitseihin tai glittereihin, ne jääköön toisiin kortteihin! 
Hyvää isänpäivää kaikille!

9. marraskuuta 2011

Ostoksia

Halusin esitellä muutamia ostoksia.
 Nämä salkut löyty ihan paikallisesta Tiimarista, ne oikein huusi mulle, että "ota matkaan"!! Näen ne mun omassa askarteluhuoneessa hyllyn päällä, sisällä jotaki ihanaa. Nämä siis ei todella menny neitin käyttöön vaan äiti omi ne itelleen....



Tämä setti tuli rapakon takaa. Jos joku ei vielä huomannu, niin mun Maya road-hulluus on lähteny käsistä - nyt myös niiden tuotteiden osalta. Pakkohan niitä oli itelleki saaha kun oon lukenu niiden blogin lähes läpi ja ihastellu tehtyjä juttuja. Vielä näitä ei oo missään käytetty, mutta useat kerrat jo hypistelty! Samaan syssyyn lähti pari paperikkoa Jillibean soupilta, nekin kolahti Mayan sivujen kautta. Paketissa oli kiitoksena setti helmitarroja, musta se on ihana tapa kiittää ostajaa - laittaa sinne pientä yllätystä mukaan. Ostokset on tehty
Simpan kaupassa.


7. marraskuuta 2011

Ekat embossaukset!

Siskon esikoinen täyttää perjantaina huikeat 12 vuotta (justhan se synty?). Korttiin pääsi itseoikeutetusti pojan toteemieläin eli pingviini. Pääsin samalla sopivasti testaamaan uutta kuumailmapuhallinta embossaukseen. Embossasin pallokuvion pingviinin taustalle sekä maagisen merkkipäivän 11.11.11. Vähä kyllä jännitti että pallaako sormet vai paperit vai koko kämppä van niin siitä selvittiin aivan iliman palovammoja!


Lähikuva embossauksesta
(todistusaineistona :)


5. marraskuuta 2011

Onnittelukortti miehelle

Olen vasta vaihtanut työpaikkaa ja jossain kohtaa tuli sanottua, että paskartelen kortteja? Miten sitä päästää kaikkia kummallisuuksia suustaan ja vielä uudessa paikassa uusien ihmisten keskellä? No siellähän oli samantien yhden työntekijän 50-synttärit, johon multa pyydettiin sitte korttia. Lievästi haastavaa, en tuntenut saajaa kuin muutaman viikon verran ja työkaverina. Siis voi sanoa, etten yhtään. Pelasin varman päälle ja käytin kortissa autoa ja muutenkin yritin välttää kaikkia tyttömäisiä söpöyksiä, vaikka mihin sitä tavoistaan pääsee - ei mihinkään. Niin on puussa yksi timanttikukka. Ei sentään kimalleliimaa missään - pisaraakaan, vaikka purkki kävi jo käessäkin!


Kortti on kolmiosainen, taiteltu, joten tie näyttää vähän siltä, niinkuin se kiemurtelisi. Ilmesesti lopputuloksesta tykättiin vaikka korttia esitellessäni äkkäsin, että auto menee alamäkeen... tarkoitus ei ollut, että 50-vuotiaana alkais mikään alamäki? Toivottavasti ei ainakaan??


Kuva on epäselvä, kännykällä otettu, kun niin meni viimetinkaan, pahoittelut.

Paperi oli papermanian go green - paperikosta, auton leikkelin pahvista, puut ja kukat leikkasin MME.n paperikosta six by six, happier. Numerot echo park
renkaat on tehty martan nappileikkurilla ja auton ikkuna saatu kiiltämään glossyllä.

2. marraskuuta 2011

Mää haluan kans!!!



Mää haluan kans tämmösen lokerikko pohjan, johon voi rakentaa näin supersulosia joulukalentereita!!
Ensimmäinen on täältä ja toinen sitte täältä. Molemmat niin kivoja, että oikiasti pitänee ruveta tarkemmin kattomaan mistä näitä saa. Tälle vuodelle oon jo auttamattomasti myöhässä, että ehtisin taikoa 24 erilaista laatikkoa koristeineen, mutta tämmönen jouluhullu vois alottaa jo ajoissa sitte Ens vuoden kalenterin teon, eikö voiski???