27. syyskuuta 2011

Lahja vauvalle

Vanhat kehykset, ihania papereita, hieman aikaa ja vaivaa ja kauniita sanoja ja ajatuksia. Siitä on näin hurmaava vauvalahja tehty. Ettekä ikinä arvaa, mistä tämä(kin) löytyi...jep - maya roadin sivulta!


Melissa1

24. syyskuuta 2011

Uusia elämiä

Löysin lainastosta lehtijutun perusteella hyvän kirjan Kirjan uusi elämä (Thompson, James. Atena). Kirjassa on monenlaisia hyviä ja kokeilunarvoisia vinkkejä, joita voi tehdä ymmärtääkseni paperista kuin paperista (eli kirjojen silpominen ei ole pakollista, jos hyllystä ei löydy poisheitettäviä opuksia).
Kokeilin ensin ruusuketta siskonpojan pakettiin:


Ja sitten paperikoristetta:


Monia testattavia juttuja kirjassa vielä riittää ja näitäkin tullee tehtyä lisää vielä tulevaisuudessa.
Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille!



22. syyskuuta 2011

Joulukalenteri


Jouluhan tulee, siitä ei pääse mihinkään. Tässä yks aika söpönen kalenterivaihtoehto!
Käsittääkseni nuo kuvat on magneettitaustaisia, että menis sitte jatkossa jääkaapin ovessa?
Kuva samaisesta mayaroad blogista, jossa jälleen ohjeita myös tekemiseen. Nii'i,  mää oon nyt löytänyt uudet suokkarisivut ja se näyttää näkyvän täälläki. Mutta kun on kaikkia kivaa niin ne haluaa heti jakaa jonku kans!!


21. syyskuuta 2011

Mikä mökki!!


Tässäpä taas yksi haaste muiden joukkoon. Minäkin haluaisin osata tehä yhtä ihanan mökin!
Tämä löytyi puolivahingossa tämmösestä blogista; Maya Road Design Team
Siellä on oikein ohjeet/vinkit mökin tekoon ja näin söpöseltä se näyttää takaa päin;


Tästä mun talo-villityksestä pitää kertoa lisää toisella kertaa.

Itse tehtyä



Nyt kun aletaan esittelemään saatuja ihanuuksia niin tässä jatkoa. Toinen hyvä ystävä oli tehnyt mulle korun töihin, eli avain kaulakorun, tässä tapauksessa ei puhuta enää avainnauhasta tai vastaavasta. Kyllä tämä koru on. Siinä on hempeän vaaleanpunaista, harmaata, kirkasta lasia ja kristallia kimaltamassa sopivissa kohdin. Myös ihanainen lahjapussi oli itse tehty!! Ohje kuulemma täälläkin aikaisemmin esitetystä loisto-opuksesta Paperiaskartelun aarteita. Jälleen vakaasti päätin ottaa
tuon(kin) ohjeen haltuun, kunhan kaikille löytyisi se oma aika.

Jotenkin kun tämä tekemisen ihanuus on nyt löytynyt -  aikaisemmin pidin lähinnä seonneena, jos joku tunnusti askartelevansa - nyt sitä on niin liekeissä ite ja kaikista ite tehdyistä kans! Se kouluajan askartelu takauma on lähinnä sitä munakennon värittelyä vesiväreillä, mutta niin sekin kuvio on jo kumottu useaan kertaan, tosin vessapaperirullilla, niin kuin Marikki! Pyörrän siis täysin aikaisemmat mielipiteet ja kuulutan mielelläni askartelun/ ite tekemisen ihanuutta!!! 

18. syyskuuta 2011

Tagi kaksivuotiaalle

Mun kaks vuotias sai tuossa taannoin hyvältä ystävältä synttärikorttina Niin Ihanan Tagin! Sehän meni niin, että lähinnä vilautin korttia neitille ja äkkiä otin sen omaan talteen. Neiti sai sitten ihan omaan käyttöön ne kaupan kortit (jotka ihania nekin), mutta ei tätä.
Arvelisin ja muistelen, että puhetta oli että papereita tässä on käytetty Cosmo Cricketin Odds and Ends-setistä ja lintu jostain muualta...
Kortin tekijältä on saatu esittelyyn lupa! Kun kissa ei itse häntää nosta niin minä sitten!

12. syyskuuta 2011

Kaipuu

Työkaveri joutui pitkälle sairauslomalle ja tein hänelle ison kortin, jotta kaikkien kollegoiden terkut mahtuis varmasti mukaan. Potilas veneilee kesät, joten kortista tuli kuin varkain meriaiheinen. Kaipaamme kaikki paitsi häntä, varmasti myös mennyttä kesää.. (Ja kuin tilauksesta radiossa soi juuri tällä hetkellä laulu jossa mies laulaa kaipuusta :)



Materiaalit:
Paperit: 3 Bugs In A Rug - Chloe  - Sailing
Webster's Pages - Seaside Retreat - A Seahorse's Legend
Prima Marketing - Celebrate! Jack & Jill
Kirjaimet: Papermania - Honey & Hugs
Plus pompulanauhaa
  

7. syyskuuta 2011

Onko tälle hoitoa?



Tämä joulupaperihulluus ei näytä mitään laantumisen merkkejä. Tässä taas yks esimerkki, joka oli oikiasti Saatava. Eilen kusti polki ja kuinka voi aikunen ihiminen olla onnellinen yksistä papereista? Voi olla, jälleen kerran.

Huhuuimat onnittelut!

Eräs asia yhdistää mun ja siskonpojan: pöllöt. Meidän molempien mielestä ne on symppiksiä otuksia, minkä todistaa paitsi pojan pehmopöllöt myös yhteinen kesäinen askarteluhetki.
Pojan synttärikortti ei siis syntynyt ihan sattumalta van otus oli poltellu mua jo jonku aikaa. Kerrankin olin myös hyvissä ajoin tekemässä korttia. Mikä toisaalta ei ole pelkästään plussaa - nyt en malta odottaa että saan antaa kortin pojalle.. :)


Materiaalit:
Paperit: Apple Cider - Fall In Love, DCWV - The Green Stack
Tarrat: My Mind's Eye - Little Boy Blue "Curious", Cosmo Cricket - Tiny Type, Crate Paper - School Spirit
Koristeet: DCWV - Green Stack, Baker's Twine