26. heinäkuuta 2011

Ihanuus!


Löysin näin ihanan kuvan netistä yhdestä blogista:
http://www.easymakesmehappy.blogspot.com/, joka on ehdottomasti käymisen arvonen. Siellä on kaikkia ihanaa, ei niinkään paperiaskartelua, mutta muuta käsillä tekemistä ja ihania kuvia niinku tämäki. Voiskohan tuommosen toteuttaa vaikka paperistaki? Siitä tulis täydellinen taulu omaan askarteluhuoneeseen, jos siis omistais semmosen.

25. heinäkuuta 2011

Koiraihmiselle

Synttärikortti osa II...
Mullahan ei ole käytössä mitään cuttlebugia tai vastaavaa, hädintuskin tiiän mitä ne on ja mitä niillä tehdään...josta tuli mieleen, että nyt sais mainostaa. Tarviiko semmosta?? Tai tarviihan sitä kaikkia, mutta olis kiva kuulla käyttäjän kommenttia.
No kuitenki yhessä suomalaisessa nettikaupassa oli koira kohokuvio-systeemit (tässäkin oikea termi puuttuu - amatööri;)) oikein hyvässä alessa ja munhan oli koiraihimisenä ne saatava. Arvatkaa miten tein kohokuvion...jalan alla. Tuli yllättävän hyvä, melkein kun koneella tehty, hih. No sitte mietin, että mitä seuraavaksi pitää tehä ja vähä leimavärillä sitä hivuttelin, sydämen täytin ensin kimalleliimalla ja sitte vielä glossyllä. Musta tuli yllättävän nätti vaikka ite sanonki! Ja siitä se ajatus sitte lähti, joka kyllä ensin katkes niinku viimeksi kerroin.

taustapaperi Docrafts, Tulip, samoin rusetti ja teksti
koirakuvio Cuttlebug, setissä neljä erilaista - niin sööttejä!
ympyrä koiran takana Basic Grey, Gypsy
tarrat Accessorize

21. heinäkuuta 2011

Joulu tulla jollottaa....



Mun on ihan pakko jakaa tämä hullaantuminen jonku kans. Joulu ja joulupaperit ja koristeet ja kaikki tämä paperihulluuden ihanuus kitetytyy jouluun. Siitä se oikiastaan mulla lähti koko villitys, sain niin ihanan joulukortin, että rupesin tutkimaan asiaa tarkemmin, miten tämmösiä ihanuuksia oikein saa tai voi tehdä...ja mikä maailma täältä löyty!!

Oon seurannu lähes kuolaten kun eri merkit on paljastaneet pikku hiljaa omia tulevia uutuusmallistojaan ja nyt on löytyny jouluun liittyen selkeä Top 3-lista

Todella amatöörimaisella koneen käytöllä en millään saanu kuvia ladattua tähän, joten linkkien kautta ne löytyy.

Ykkösenä selkeä tämän joulun voittaja ja viime vuodenki suosikeista suosikein, Echo Park
http://www.echoparkpaper.com/collections/holly-jolly/

kakkoseksi pääsi MME, ihanaisella sarjalla 12 days of christmas
http://www.mymindseye.com/12Days/12Days.asp

ja kolmosena, muttei ollenkaa viimeisenä Jillybeansoup (kuvat löyty heidän blogin kautta, siksi osoite sinne)
http://jillibeansoup.typepad.com/my_weblog/2011/07/penguins-anyone-introducing-christmas-eve-chowder.html

edit. mun testaamisella linkit ei toimi?? Mää niin rakastan tätä tietotekniikkaa...no ne toimii ainakin kun kopioi osoitteen tuonne osoiteriville...pahoittelut!

Mitä yhteistä kaikilla näillä kolmella on? Kaikki on ns. karkkiväreissä ja enemmän sitä epävirallista ja hauskaa joulua kun perinteistä ja puna/vihreää -sävyä. Huomasin muuten senki, että hyvin monella merkillä on juuri näin, kaksi eri mallistoa - perinteinen ja sitten tämä toinen, iloinen ja värikäs.

Kyllä taas pankkitili kiittää kun uutuudet tulee saataville!

19. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen yritys

Asiana oli tehdä synttärikortti ja ajatus oli jo pitkällä, mutta sitten se katkes? Yhtäkkiä jo valitut paperit ja muu höttö ei passannutkaan sen ympärille, minkä ehdottomasti halusin korttiin? Mää en todella tiiä missä meni vikaan, värisilmässä kenties? No sitte otettiin käyttöön suunnitelma B ja tässä loppu tulos. Yksi ylimääräinen kortti varastoon, kun ei tämä yhtään sankarin näköinen ole, eikä oikein munkaan?
taustapaperi Echo Park, Spring, samoin kirjaimet ja tarrat samasta setistä
nauha American craft
napit Tiimarista ja kiillotin ne glossyllä
leipurin nauha ribbongirl

17. heinäkuuta 2011

Rippikoululaiselle skootteri

Meidän isompi neiti pääsee ripille ens sunnuntaina ja mää tein kortin, mies hommaa sen skootterin. Hyvä työjako! Onneksi korttiinki löyty omista paperiaarteista valmis mopo. Halusin oikein hempeää ja herkkää ja nämä pastellivärithän mulla on aika hyvin hallussa. Muuta sitte olekaan. Käytin ihanaisia pitsileimoja taustaksi ja muutamaan kertaan kyllä piti boordileikkurilla kiertää paperia, että osu mitat oikiaan. Martan leikkurin mukana tulee mitat valmiiksi, olisi helpottanut kovasti jos heti alkuun olisi niihin tarttunut eikä summassa leikkaillut, mutta minkäs luonteelle tekee?

Taustapaperi My Minds Eye, Abbey road,
paperi kierretty Martan boordi- ja kulmaleikkurilla Daisy,
leimat MME, Stella and Rose, Gertie "girly" stamps,
mopo MME, Good day sunshine setistä,
sweet life-tarra K&Co, Dollhouse ja nauha American crafts, Hello sunshine.

13. heinäkuuta 2011

Love is in the air?

Tänä kesänä on yhdet häät, johon tietenki pääsin tekemään kortin. Kummipoika menee naimisiin, joka on ihan älytöntä, koska ihan vastahan ne ristiäisetki oli, saati rippijuhlat??
Korttia lähin pyörittelemään sitä kautta, että häihin sopivaa leimaa ei ole, eikä löytyny - saati muutakaan kelpuutettua tarraa tms. kuvaa. Tuli sitte pelkkä teksti ja paljon perhosia.
Perhoset leikkelin paperista ja lähes sain rakon sormeeni, raskaan työn raataja! Vihdoin pääsin käyttämään trendijuttua, tuota leipurin narua vai mikä lie suomennos sillä onkaan!!

paperit Kaisercraft, Bubblegum ja Basic Grey , Lemonade
perhoset leikattu Bubblegumin paperista
teksti BG.n monogrammeja, Gypsy
lanka Ribbongirl
pitsi White house



6. heinäkuuta 2011

Poika ja kakku

Ystävän syntymäpäivä lähestyy, korttia siis pukkaa :) Pääsin vihdoin käyttämään Webster's Pagesin ihania kuoseja ja testaamaan siksakkia. Lopputulos näyttää suurin piirtein tältä (suurin piirtein koska kuvaaja - allekirjoittanut - ei edelleenkään hallitse työkaluja). Kuvitelkaa kovasti loput.




Materiaalit:
Paperit: WB Lullaby Lane & Postcards from Paris, Pink Paislee Dew Drops
Poika: Prima Marketing Jack&Jill
Napit: Artemio




3. heinäkuuta 2011

Ei pöllömpää

Pöllöt on symppiksiä. Kun näin tämän söpösen Riikan blogissa ja löysin sitä kautta alkuperäisen ohjeen, olihan sitä testattava.
Saanko esitellä: Herra Huu!


Musta tuntuu, ettei Herra Huu joudu kovin kauaa olemaan ilman lajitovereidensa seuraa.. ;)