24. kesäkuuta 2014

Arkistojen kätköistä


Jälleen kortti arkistojen kätköistä.. Tämä synttärikortti lähti jo aikaa au-pair -lapselleni Saksaan. Nuori neito täytti jo niin monta vuotta, että jääköön sanomatta. (Vaikka lasten vuodet meneeki nopeammin ku aikuisten, toim.huom.)



Glückwunsch, I!


18. kesäkuuta 2014

Sylttytehdas

Käytiin Helkyn kanssa ammentamassa samasta inspiraation lähteestä kuuman kesäisenä viikonloppuna toukokuussa. 
Vähän erilaisella leimasimella oltiin liikkeellä ja muutenki kortit on musta tekijöidensä näköiset; kuin kaks marjaa - mustikka ja puolukka ;)


Tämä kortti lähti kummitytölle syntymäpäivänä, onnea O!


15. kesäkuuta 2014

Onnea valmistuneelle!

Tein kortin serkulle, joka valmistui ammattiin. Helpolla mentiin, sanoma on kai tärkein...elämä on hyvää. On ihana kattoa nuorta, jolla on elämä edessä ja se tunne, että pystyy mihin vaan. Kyllä se siperia ehtii opettaa myöhemminki. 

10. kesäkuuta 2014

Kesäkuu

Juu, kyllä täällä ollaan eikä kalenterissakaan ole väärä kuukausi.. Olin reissussa just kuun vaihteessa, siksi kesäkuun kuva tulee vasta nyt. (Eikö ollu hyvä selitys?)
Tokihan aidot viherpeukalot on istutelleet kukat jo aikaa van koska alkukesä on kasvun aikaa, valikoitui kesäkuun aiheeksi kukat ja kukkien siemenet.


Ihanaa alkanutta kesälomaa kaikille koululaisille ja muille lomalaisille!


6. kesäkuuta 2014

Västäräkistä vähäsen..

Lintuja kevään kunniaksi. Synttärionnea toivotin tärkeälle ystävälle ja pakettiin sitte pääsi keltainen lintu, josta tässä on vain ääriviivat - se on hyötykäyttöä parhaimmillaan?