30. huhtikuuta 2014

Vaivan arvoinen!


Multa vaatii aina jonku verran skarpata ohjeiden kans ja varsinki tarkkojen mittojen otto ja niiden noudattaminen on jotenki kummallisen vaikiaa? No tässä pallossa se korostu myös. Mutta onnistui loppujen lopuksi ihan kivasti ainaki mun tekemäksi. Ja kunhan idean tajus niin liimaus/kokoaminen ei ollu mitään rakettitiedettä. Pallo on tehty eläkkeellä jäävän esimiehen lahjaa varten.
Marikkihan tämän teki jo ajat sitte...

25. huhtikuuta 2014

Koiramaiset onnittelut

Ystävä täytti vuosia ja toki kortti lähti matkaan. Perheen on vallannut koirakuume, joten aihe löyty ku vahingossa :) Onneksi arkistosta löyty myös koira-aiheinen paperi, ite en ole niin koiraihminen, että niitä pyöris nurkissa enempää. Sain ujutettua mukkaan myös meijän yhteisen pelin eli scrabblen koiran haukahdukseen.



Onnea M!
 

22. huhtikuuta 2014

Tilkkuja äitille

Kaivelin arkistoja ja sieltä löytyi äipän synttärikortti helmikuulta.. vihyy.. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan?
Olen joskus aikaisemminkin kokeillut (kone)ompelua korteissa ja sain oivan mahdollisuuden testata sitä uudelleen äitin syntymäpäiväkortissa. Ensimmäinen haaste oli saaha kaikista "tilkuista" samankokoset, toinen haaste tuli ompelukoneen kanssa, ilmeisesti koska paperit oli paksuhkoja.. Van kaikista haasteista selvitiin ja lopputulema näyttää tältä:




Onnea vielä äipälle!

13. huhtikuuta 2014

Haalea huhtikuu

Pidentyneet päivät ja harppauksin etenevä kevät ovat vieneet niin mukanaan, että oon unohtanu päivittää tänne huhtikuun! Tämä kalenteri-huhtikuuhan lähti toki saajalleen hyvissä ajoin:


Vaaleaa taustaa vasten tämä munakori näyttää haljulta, mutta kalenteri on musta, joten toivon sen näyttävän siellä paremmalta..

Hauskaa pääsiäistä!