22. syyskuuta 2013

Viiksi-Vallu vol. 2.0

Siskonpoika on päättänyt kasvattaa viikset, heti kun se on mahdollista. Siihen voi vierähtää vielä tovi, sillä poika täytti juuri 11 vuotta. Viiksivillitys on vallanut hänet kuitenkin siinä määrin, ettei synttärikorttia tehdessä tarvinnut ideaa kaukaa hakea.

 
 
Sama teema jatkui myös lahjakassissa. Tässä kohtaa aihe karkas ehkä lapasesta jo tädilläkin..


Iloista synttäriä, P!

20. syyskuuta 2013

Hämähäkki

Kortti on tehty 5-vuotiaalle pojalle syntymäpäivän johdosta. Idea korttiin tuli halloween kortista, mutta värejä muuttamalla toimii kai hämpit pikkupojilla muullonki? Ja se on siis hämähäkki, sankarin äiti esitteli korttia, että kato ku sievä aurinko...okei, jalat olis voinu olla vielä koukummat, mutta ei aurinko sentään roiku seitistä?


16. syyskuuta 2013

Kesä

Tämä kortti oli tulossa johonkin menneistä Mojoista, mutta sinne meni viikko ja sen jälkeen sitä on ihan turhaa mihinkään enää lähetellä? Niimpä se jäi roikkumaan, kadotti mallinsa ja ootti päivää parempaa. Ja kun se tuli, kortista tuli aika kesäinen? Kai heleät värit sen vielä tekevät. Ne näyttää omaan silmään paljon paremmalta kuin murretut sävyt, vaikka syksyllä vois korteissa nekin näkyä? Jotenki ne on vaan paljon kauniimpia luonnossa kuin paperilla.

Jos mietit harottaako silmät vai onko kuva epätarkka niin mitäpä luulet;) 
Väritki on oikiasti heleät eikä haalian vaaliat..

12. syyskuuta 2013

Mojo

Syy kortille oli lähettää ystävälle vähän postia. Tekasin sinne kortin muiden mukaan. Kyllä siinä joku perä on, että kun nukkuu yön yli jonku kiperän asian takia, niin se seuraavana päivänä ratkiaa ku itestään? Niin kävi tämänki kortin kohalla ja paperit löysi kuosinsa.
Livenä kortin kuosit on kyllä kirkkaammat?


8. syyskuuta 2013

Joulukalenteri syyskuussa

 
Joko saa hihkua!! Mää viimein löysin sen, mitä oon hinkunu jo toissa jouluna. Maltan tuskin odottaa, että millon saan alottaa koristelun. Mutta toisaalta rimakauhu on nurkan takana, miten mää alotan ja miten mää ossaan tehä tästä nyt semmosen kun oon fiilistelly jo pari vuotta.
Viime vuotisetki joulukalenterit kummittelee vielä mielessä.
Miten löytää ja osata päättä se mun tyyli ja mun ihana joulukalenteri? Apua mikä mahollisuus sössiä koko systeemi.
Tämä ihanuus löyty muutama viikonloppu sitte A-luokan reissulta naapurimaahan ja sieltä tietenki siinä pakollisesta käyntipaikasta, Pandurosta. Sattu olemaan vielä tarkassaki. Ihan jännitti kauppaan mentäessä, että onko niitä ja saanko omani. No sain ja uskolla kannoin sen kotia saakka.
Tarkotus on tehdä siis joulukalenteri meille, no lähinnä kai tätä aukoo neiti, mutta josko vaikka yhet päivät olis edes meille vanhemmille?


4. syyskuuta 2013

Kutsukortit

 
Sain tässä kesällä ihan oikean tilaustyön, joka oli niinkin unelmahomma, että sain vapaat kädet. Toisaalta se tuotti tuskaa enemmän kun uskoinkaan, vapaat kädet tarkottaa tietenki parasta mitä keksin...no kyseessä oli 6-vuotiaan neitin synttärikutsut. Jos mää jonku osaan niin tyttöjen jutut ja niin syntyi mekkoja kimalteilla ja timanteilla ja rimpsuhelmoilla. Mekoissa on väriä jo ihan tarpeeksi niin muuten kutsut on sitte aika simppelit. Eka kerran tein ihan sarjatyönä jotain ja aika kätevästi tein aina yhen vaiheen kerrallaan valmiiksi kaikkiin. Saapa nähä minkä tuomion saan kun vien kutsut näytille - kelepaako?
 

Kuvat on otettu iltasella, pahoittelut laadusta ja värit vähän vääristyy...aika on ollu ns. kortilla:)