31. heinäkuuta 2013

Pyöreä onnittelu

Kesäaikaan sattuu useammatki synttärit ja onnittelut. D-day on tänään, mutta onnittelin päivänsankaria kesälomamatkalla jo aikasemmin.





Malli korttiin löyty lahjaksi saamastani kirjasta:

Card Sketches for Paper Crafters


Kirjasta on ollut hyötyä useammankin kerran, kun jää jumiin eikä kortti meinaa löytää muotoaan tai kun ei meinaa päästä alkuun ensinkään.

Onnea A!

29. heinäkuuta 2013

Tuliaisia


Marikki kävi keväällä suorastaan kadehdittavan reissun Japanissa ja mää sain tuliaisia! Joku näyttää tuntevan mut kohtuu hyvin, ei siis yllätysmomenttia teipeissäkään...Nuo muuten pussissa olevat on tuommosia muotoon leikattuja teippejä, että ne on talon mallisiakin. Mahtavaa.  Etualalla olevien teippien alla on ihana pussukka, jossa tuliaiset oli. Kuulemma tuommosia pikku muovipusseja siellä oli ollu vaikka minkälaisia, vähäkö ihania lahjapusseja. Onneksi on Etsy niille, jotka ei pääse niitä paikan päältä valittemaan. 

27. heinäkuuta 2013

Ronsu


Sukulaisneiti täytti kolme vuotta. Tämä neiti ei olekaan mikään rinsessa tyyppi, joten kortinki piti olla jotain muuta. Piirsin norsun kaavan ja leikkasin sen taitetusta pahvista irti. Norsu seisoo jaloillaan eli on siis selästä kiinni, mutta kuva siitä seisomassa ei onnistunu tällä kuvaajalla? Synttärinorsu siitäkin huolimatta, hännässäki kiinni ilmapallo ja paperihattu päässä!

25. heinäkuuta 2013

Synttärionnea!

Eilen oli Hyvän Ystävän syntymäpäivä enkä tarkoita nyt Jennifer Lopezia vaan toista upeaa naista :) Koska en ollut tuolloin maisemissa, muistin Ystävää jo aikaisemmin kesälomareissulla. Jos jollekin jää vielä kortin jälkeen epäselväksi, on päivänsankari niin sanotusti hurahtanut taloihin. Van kelläpä meistä ei olis jotaki hurahdusta, nimim. teekupit ja pitsit..



Toteutus ei ihan vastaa mielessä siintänyttä kuvaa, sillä kokosin sen lomalla innokkaan siskontytön tarkkaavien silmien (ja silmää nopeampien käsien) alla.. Mutta eikö ajatus ole tärkein?

Onnea vielä H!


13. heinäkuuta 2013

Ovikyltti

Sain toteuttaa itseäni oikein tilaustyön kautta. Multa pyydettiin ovikylttiä eskariin menevälle neitille, joka alkaa jo ymmärtää oman huoneen ja oman rauhan päälle. Sain vapaat kädet, ainoastaan väritoiveita esitettiin.

 

 
Kyltti on siis kaksipuoleinen ja ripustetaan nauhalla ovenkahvaan. Toivottavasti on tarpeeksi kimalletta ja tyttöjen juttuja - parhaani pistin;)