31. maaliskuuta 2013

Täsmäkortti

 
 
Kortti meni samaiselle ystävälle, joka antoi tuossa aiemmin ostoslistaa messuille. Joten toki korttiin sitte mahutin sekä pöllöjä, että kakkupaperia. Muuten kortti pysy aika selkeänä, pohjana on ihana lautapaperi, jossa oli vielä kulmakoristeetki valmiina. 

27. maaliskuuta 2013

HeiHei!

Hyvä työkaverini on jäämässä opintovapaalle ja mua pyydettiin tekemään hänelle kortti. Aihetta ei tarvinnut pitkään miettiä, sillä hän on hyvin innokas (työmatka)pyöräilijä. Onneksi varastoista löytyi juurikin sopiva tarra, jolle tein taustan kahdella washiteipillä.


 
 
Tästäkin kortista tuli simppeli ja tein senkin kraft-pohjalle. Ehkäpä seuraava kortti on jo värikkäämpi.. :)

 

24. maaliskuuta 2013

Lippurivi

 
 
Monella paperimerkillä on omia lippurivejä eri sarjoissa, mm. Basic Greyllä aivan ihania versioita, tässä yks esimerkki niiden True Love sarjasta. No ne on saatavilla maailmalla (miksei muuten meillä missään myynnissä???) Joten tähän hättään ajattelin tehä oman version. Eihän se sama asia oo, mutta paremman puutteessa mennee?
 
 
 

20. maaliskuuta 2013

Uusin hulluus

Hulluus senku laajenee, uusin on ristipistot. Oikiasti, jos joku olis joskus sanonu, että teen ristipistoja ja vielä tykkään hommasta, olisin kuollu nauruun. Minä, entinen täysin käsityövastainen ihminen. Tyyppi, joka 10vuotta sitte veti omat häätki niin alle askartelun kun se voi olla mahollista. Kyltin autoonki teki joku muu, kutsuista ja hääkarkeista puhumattakaan.
No tähän on tultu, mikä sen saa aikaan muu kuin ikä? hormonit? trendikkyys, siis se, että käsillä tekeminen on se juttu ja se näkyy jokapuolella. Naistenlehdissä, blogeissä, ystävät harrastaa... Mää oon tainnu ihmetellä ääneen tätä ennenki, mutta tämä suunnanmuutos hämmästyttää ittiäki niin paljo;)

Joten, että oli ihanaa tehä näitä nappeja, ite työ oli niin pieni, että sen teki täysin amatöörikin illassa ja sitä tekemisen riemua!! Nämä napit tuli lehden mukana (jep, mulla löytyy jo alan lehti(äkin)) Ja nyt on vakavasti harkinnassa hankkia lisää päällystettäviä nappeja, jokaisen käsityöihmisen taivaasta - Etsystä. No onhan työn alla luonnollisesti jo muutaki, mutta siitä enemmän myöhemmin...

17. maaliskuuta 2013

Simppeli

Idea tähän korttiin tuli kuin itsestään. Aloitin kortin teon - yllätysyllätys - virkatusta sydämestä, saaja kun on käsityöihmisiä :) Itse asiassa alkuperäinen ajatus oli laittaa korttiin vain sydän, mutta kun näin Riikan washi-teippisulat.. en voinu vastustaa kiusausta.
Onnea vielä P!


 

13. maaliskuuta 2013

Olen tiskirätti..

Virkkauskuume ei osota laskemisen merkkejä, päinvastoin! Yritin keksiä jotaki hyödyllistä virkattavaa ja päädyin tekemään tiskirättejä. Rätit on virkattu Blend bamboo -bambulangasta, jota on kehuttu hyväksi materiaaliksi. Oransseissa on nirkkoreunus, mustat on tehty ilman. Useimmat näistä on jo päässeet uuteen kotiin, toivottavasti ovat jo käytössäkin. Lisäsin pakettiin vielä langan pesuohjeet helpottamaan ja pitkittämään käyttöä.



 
Hyvin pyyhkii!


8. maaliskuuta 2013

Miniloma tiedossa!

 
Sammaan syssyyn mää saan miniloman hyvän ystävän luona ja tähän viikonloppuun mahtuu kaikkia muutaki niin kivaa; ulkona syömistä, shoppailua, vapaata oloa, ehkä skumppaa, parasta seuraa ja sitte nuo messut tietenki. Odotukset on korkealla, viime vuonna (oliko se viime vuonna?) käytiin ja pakkasta oli ehkä sata astetta, mutta messuille oli päästävä. Nyt ostoslistalla ei oo mitään pakollista, mutta etukäteen esillelaittajalistaan tutustuneena rahanmenoa tuskin voi estää.Toinen A-ystävä antoi ostoslistan, jossa mun mielestä kiteytyy aika hyvin tän hetken Ne Jutut eli pitsiä, kakkupapereita, pöllöjä....;)
Uskaltaisin epäillä kaikkia löytyvän?

4. maaliskuuta 2013

Nytpä tahdon olla ma..

..pienen mökin laittaja :) Jäljet eivät johda sylttytehtaalle vaan - yllätysyllätys - Tigeriin! Sieltä mukkaan tarttu tällä kertaa valkonen talorasia, talon katto on siis rasian kansi.
Hetken rasiaa pyöriteltyäni muistin "puupaperin", joilla talosta tuli.. no, aika puinen?
 

 

Ikkunan raameja löytyi rasiallinen, ne maalasin harmaiksi.


Kattopelliksi nuuttasin harmaata paperia.

 

Tästä ei ainakaan jää tikkuja sormiin ;)