27. elokuuta 2012

Uudet tuulet

 
Mun esimies lähtee muihin hommiin. Sinänsä tosi harmi, on varmaan paras pomo mitä mulla on koskaan ollu?

Tässä kortissa on vihdoin Lontoon tuliaisina hankittu kuumailmapalloleima. Leimasin ensin sen paperille ja sitte vielä kuviot toiseen kertaan erilaisille papereille, systeemi on mun mielestä aika kiva. Väritteleminen ei niinkään oo mun juttu, en tajua niitä varjostuksia tai muita kikkailuja ja siksi mun värittämät leimatut kuvat näyttää järkyttäviltä. Kortin teksti oli mukana samassa setissä ja sopii tähänki lähdön tunnelmaan hyvin.

Kortti on kaikkinensa yksinkertanen, piti oikein pinnistää, että se myös pysy semmosena. Jotenki asiallinen? Mitä mun kortit ei mun mielestä monesti ole. Ainut kimalteen hippunen on nurkissa olevat pienet kuplatarrat.

Paperit Echo park ja My mind's eye

23. elokuuta 2012

Hyvästien aika

Työkaveri on jäämässä eläkkeelle kunnioitettavan 45 vuoden palveluksen jälkeen. Moiset palvelusvuodet yhden ja saman työnantajan palveluksessa taitaa jäähä seuraavilta sukupolvilta saavuttamatta, multa ainaki. En ollu ees syntyny kun hän aloitti työnsä tässä firmassa!
Tein kortin muistoksi meiltä muilta, jotka jäähään vielä kerryttämään omia palvelusvuosia ja eläkkeitä.

21. elokuuta 2012

Perhosia valmistuneelle

 
Mun serkku sai paperit ulos ja sitä juhlittiin vähän suvun kesken. Kortin piti valmistua ajan kans ja rauhassa, miten kävi - viimetinkaan kaikki tietenki jäi. Syy oli siinä, ettei päässä ollu yhtään ajatusta kortin suhteen. Jos viimetinkoja ei olis olemassa, mulla jäis monta juttua tekemättä. Pienen puristuksen kans sitä yhtäkkiä saa tehtyä ja jälkiä syntyy. Tämä idea on nähty jo ajat sitte monissa blogeissa, mutta nyt se on tässä ja mun tekemänä.

Perhosiin mulla on vähän ristiriitainen suhde, mää toisaalta pelekään niitä, mutta toisaalta ne on viehättäviä sekä koristeina saati livenä. Pelekään sitä niiden räpistelyä, kun ne lentelee mihin sattuu ja miten sattuu. Kerran on pyydystetty äitin kans perhosta sisältä ja kun se oikiasti Räpistelee miten sattuu niin lopputulos oli, että oltiin vessassa piilossa ja huuvettiin isä avuksi.

Perhosia on kortissa embossattuna, leikkureilla leikattuna, tarrana ja muutama laser leikattu koriste kans.

19. elokuuta 2012

Koulu alkaa!

Syksy on tullu, ainaki kalenterin mukkaan ja lapset lähtee kouluun. Tänä vuonna ekaluokalle lähti myös siskontyttö, joka täytti 7 vuotta sopivasti koulun alkua seuraavana päivänä. Koulukas tarvii uusia varusteita, joten tein hälle synttärilahjaksi avainkaulanauhan.


Korttiin tuli samoja pyöreitä muotoja, vaikka värisävyt erilaiset.




Turvallista koulutietä kaikille koululaisille!


14. elokuuta 2012

Tuunattu laatikko



Löysin kesällä Tiimarista tämmösiä pieniä puuvalmiita laatikoita, jotka välittömästi näytti ihan omalta. Maalasin ensin tämän valkoiseksi ja sen jälkeen pääsin valitsemaan sopivia papereita. Tästä näytti tulevan värikäs ja kukkainen. Osassa paperia on myös hieman kimalletta, mutta kuvaan se ei näytä näkyvän.

Laatikon annoin loppujen lopuksi supermukavalle lapsenlikalle, joka viihdytti neitiä niin hyvin, että päästäisiin kuulemma teatteriin uudestaankin millon vain!
Kiitos vielä älyttömästi A & A!!!

Näitä on myös tähti- ja sydänvetimien kanssa. Luulen niiden näyttävän aika kivoilta päällystettyinä, vierekkäin tai päällekkäin. Koko on aika sopiva vaikka pienille askartelujutuille?


6. elokuuta 2012

Kesäonnet

Kuten ed. postauksessa mainitsin, kesällä juhlapäiviä oli enemmänki. Tälle sankarittarelle tein kortin lisäksi lahjakassin, sopivaa ku ei (muka) kaupoista löytyny. Saaja on taloihiminen, joka näkyy myös kassissa.


Korttiin ei taloja tullu, tuli kesäsiä raitoja ja perhosia.